zadruga uzivo, zadruga

FARMA 8 počinje u septembru! Trajaće NAJDUŽE od svih dosadašnjih, a evo ko sve ulazi u rijaliti!

Osmu sezonu „Farme“ gledaoci će i te kako imati po čemu da pamte!

Farma, Farma 7, Farma 2016
Foto: TV Pink

Popularni rijaliti “Farma” će posle duže pauze vrata osme sezone za sve stanovnike otvoriti u Lisoviću ovog septembra, a pregovori sa potencijalnim učesnicima i poslednje pripreme uveliko su u toku.

Na najpoznatije rijaliti imanje u Srbiji useliće se pevači, starlete, kao i članovi porodice pojedinih ranijih učesnika.

Tako bi se u novoj “Farmi” mogla naći supruga Aleksandra Čabarkape, Klaudija Korda Čabarkapa, kao i Ljuba Pantović, koja je već nekoliko puta učestvovala u rijalitiju.

Foto: Instagram/ifbb_pro_ljubagold

Foto: Instagram/ifbb_pro_ljubagold

Takođe, spekuliše se da će se na “Farmu” useliti i Mina Vrbaški, zbog koje je nastao čitavi skandal sa snimcima Šaka Polumente, zatim sestra Tamare Đurić – Aleksandra Đurić…

Foto: Facebook/tamara.djuric.9041

Foto: Facebook/tamara.djuric.9041

Od pevača bi se na drvenim krevetima mogli naći Dragan Kojić Keba, Nada Topčagić, Zli Pevač Lazović, za kojeg mnogi kažu da je nova rijaliti zvezda, kao i neki od učesnika “Pinkovih zvezda”…

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Pojedina imena i oni najvažniji rijaliti igrači i dalje se čuvaju u tajnosti, a napominjemo i to da su pregovori i dalje u toku, te još ništa nije zvanično potvrđeno sa Pink televizije, na kojoj će se emitovati ovaj rijaliti, kao i do sada.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Inače, osma “Farma” navodno će trajati čak godinu dana, zbog čega će biti okarakterisana kao najduža u istoriji, s obzirom da su sve prethodne sezone trajale po nekoliko meseci.

Kakva još iznenađenja očekuju sve ljubitelje ovog rijalitija, ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)