zadruga uzivo, zadruga

Farma 8 Učesnici

Ekipa najpopularnijeg rijaliti portala na Balkanu, kao i prošle sezone, donosi ekskluzivne vesti o novoj Farmi koja ove godine počinje u martu. U razgovoru sa producentom televizije Pink otkrivamo vam vesti o novim učesnicima i izmenama na najpopularnijem imanju na kome se očekuju novi učesnici.

 – Željko želi da napravi pravi bum s narednom Farmom, zvao je najpoznatije zvezde jer će imati konkurenciju u „Parovima“, koji će na Hepiju biti prikazani uporedno. Njegova ideja je bila da oni uđu u rijaliti bar na nedelju dana, jer zbog poslovnih obaveza verovatno ne bi mogli duže, započinje priču producent Pink televizije.

Na malim ekranima ponovo ćemo gledati Zoricu Marković, koja je bila čak u četiri sezone na imanju u Lisoviću, a takođe će ući i njena imenjakinja Zorica Marković Keva.

– Dosad smo razgovarali sa nekoliko potencijalnih učesnika jer nismo bili sigurni za tačan datum emitovanja. Planirano je bilo da počnemo u martu, ali ćemo po svoj prilici krenuti ranije, možda već i krajem februara – kaže naš izvor i dodaje:

– Pričali smo s Macom i ona je blizu potpisivanja ugovora. Ide nam na ruku to što je poslednjih dana aktuelna zbog priznanja da se prostituiše, pa ćemo tako u programu čuti i imena njenih klijenata iz javnog života. Osim Mace, poziv da uđu u osmu sezonu „Farme“ dobili su i Ava Karabatić i Gastoz, kao i Vendi.

– Sigurno ćemo uvesti neke od takmičara iz prethodne sezone „Pinkovih zvezda“, jer se to pokazalo kao dobro u prethodnoj „Farmi“. Vendi nam je rezervisana za polovinu rijalitija, odnosno ulazi za dobar honorar kada se šou zahukta i zadatak joj je da demaskira takmičare. Gastoz nam je rekao da mu je muzička karijera prioritet, ali da će dobro razmisliti o našoj ponudi, koja je veoma primamljiva – kaže izvor.

– Dobru ponudu dali smo i Ljubi Pantović, koja će u rijalitiju otkriti sve tajne ljubavnog trougla koji su navodno činili ona, njena ćerka Aleksandra Subotić i Aleksandar Čabarkapa. Poziv su dobili i bivši pobednik „Farme“ Miloš Bojanić, kao i Saška Karan, a pregovori s još nekoliko zvezda tek nam predstoji – dodaje izvor Kurira.

Voditelji: Ognjen Amidžić i Jakovljević Dušica (Zamena – Katarina Nikolić)
Pevačice, sportisti, iskusni farmeri, starlete, političari, denseri… svi se oni nalaze na spisku vaših želja

Najava nove “Farme” izazvala je veliku pažnju, i svi nagađaju ko će se naći među učesnicima… Zbog toga smo vas pitali koga biste voleli da vidite u Lisoviću i rezultati su veoma zanimljivi.

 

 

 

– Filip Živojinović, sportski menadžer
– Aleksandra Prijović, folk pevačica
– Nenad Marinković Gastoz
– Bane Đokić, učesnik Farme 7, PR Tanje Savić
– Ekipa “Dnevnjaka“, pojedini članovi
– Zorica Marković, učesnica prethodnih “Farmi“
– Miroslav Pržulj Lepi Mića, učesnik prethodnih “Farmi“
– Jelica Kovačević, glumica
– Miloš Bojanić, pobednik Farme
– Cakana Golubović Caka, baka Jelene Golubović

– Milica Pavlović, pevačica
pratite naš portal za ostale učesnike!