Farma i Veliki Brat paralelno u septembru

Dva najgledanija rijaliti programa minulih godina, “Veliki Brat” i Farma“, mogla bi, prema najavama, da krenu paralelno sa novim izdanjima u martu 2015. na TV B92, odnosno Pinku.

Dve televizije će se uz “rijaliti rat” boriti za gledanost, a poznati za visoke honorare i glavnu nagradu koja se kreće od 50.000 do 100.000 evra. Trebalo bi da to bude poslednja sezona “Velikog Brata” zato što “Emotion”, prema licenci, ima pravo na samo još jedno prikazivanje ove emisije, a predviđeno je da se okupe do sada najzanimljiviji učesnici, piše Informer.

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović je, podsetimo, u septembru, najavljujući novu programsku šemu, istakao da u njoj neće biti mesta za “Farmu”. Zvanično, iz TV Pink saopštavaju da, za sada, nema govora o novoj “Farmi”.

Izvor iz produkcije, međutim, poručuje:- “Farma 6″ bi trebalo da krene početkom marta.

izvori: informer/novosti

Farma 8 je osma sezona Rijaliti šou programa Farma, koji kamerama 24 sata prati događaje na imanju u selu Lisović kod Beograda, gde poznate ličnosti nekoliko meseci žive u izolaciji. U kući bez struje i tekuće vode, na poslovima oko domaćih životinja, pripremanja hrane, održavanja higijene… farmeri pokazuju svoje javnosti manje poznate osobine, i stupaju u složene međusobne odnose.

Morate biti u sistemu kako bi napisali komentar Prijava na sistem (Login)

Napišite komentar