FARMA IZBACIVANJE 21.9.: Šokiraće vas ko je ispao!

Imanje napušta jedan od najintrigantnijih učesnika rijalitija

Farma-nominovani-339x192

Foto: TV Pink

Lepomir Bakić napušta Farmu! Takav je epilog posle večerašnjeg izbacivanja, upriličenog u rijalitiju. 

Uz suspendovanog policajca, strepeli su, podsetimo, i Ivan Gavrilović, Rade Lazić i balerina Jelena Milošević. Na kraju je, ipak, imanje napustio, baš kako je i želeo, bodi-bilder.

Rade je imao 49,9 odsto glasova, a oni su mu duplirani zbog pobede u areni. Nakon njega najviše glasova za ostajanje je imao Ivan Gavrilović sa 19.19 odsto. Na trećem mestu se nalazi Jelena Milošević, dok je Lepomir imao najmanje glasova za ostajanje. Bio srećan kada mu je Ognjen Amidžić saopštio da je ona taj koji napušta imanje.

U rijaliti je, prethodno ušao pevač Lepi Mića, koji već zna kako je boraviti u Farmi. Pamtimo ga po ekscentričnom ponašanju i “kratkom fitilju”. istakao je odmah da “ne vidi prave igrače na imanju”, ane dopada mu se ponašanje Stanije.

Foto: TV Pink

(Telegraf.rs)

Farma 8 je osma sezona Rijaliti šou programa Farma, koji kamerama 24 sata prati događaje na imanju u selu Lisović kod Beograda, gde poznate ličnosti nekoliko meseci žive u izolaciji. U kući bez struje i tekuće vode, na poslovima oko domaćih životinja, pripremanja hrane, održavanja higijene… farmeri pokazuju svoje javnosti manje poznate osobine, i stupaju u složene međusobne odnose.

Morate biti u sistemu kako bi napisali komentar Prijava na sistem (Login)