HAOS POSLE PIJACE Jelena i Lepi Mića se potukli do KRVI! Obezbeđenje HITNO reagovalo

Ovonedeljni gazda „Farme “ Lepi Mića, kako i red nalaže, posetio je pijacu sa slugama Žikom Đorđevićem i Jelenom Golubović, a zanimljivo je da je između Jelene i Meće sve vreme stajalo obezbeđenje.

Mića i Jelena

Mića i Jelena, Foto: screenshot Youtube

Farmeri su bili šokirani kada su po povratku u prikolici ugledali obezbeđenje koje je motrilo da ne dođe do većeg sukoba između Miće i Jelene, što je verovatno dokaz da je na pijaci bilo veoma žestoko.

Mića se potrudio da farmerima obezbedi što više voća, ali su zato ostali uskraćeni za cigarete i kafu, što je totalno izazvao haos među učesnicima rijalitija, a ona koja je najviše zamerila Mići što joj nije obezbedio cigarete bila je Zorica Marković – Keva.

– Opet tvoja samovolja i lečenje tvojih kompleksa – rekla je Keva, ne znajući da je Mića ipak doneo cigarete, ali nije želeo da ih dostavi farmerima jer je odlučio da ih testira.

 

 

Farma 8 je osma sezona Rijaliti šou programa Farma, koji kamerama 24 sata prati događaje na imanju u selu Lisović kod Beograda, gde poznate ličnosti nekoliko meseci žive u izolaciji. U kući bez struje i tekuće vode, na poslovima oko domaćih životinja, pripremanja hrane, održavanja higijene… farmeri pokazuju svoje javnosti manje poznate osobine, i stupaju u složene međusobne odnose.

Morate biti u sistemu kako bi napisali komentar Prijava na sistem (Login)