zadruga uzivo, zadruga

ISTRAŽUJEMO! Da Je Danas Finale Ovaj Učesnik Bi Odneo 50.000€, STANJE SMS GLASOVA

Jelena Golubović, Filip Đukić, i Nikola Lakić  glavni su favoriti za pobedu u rijalitiju Farma!

Kako saznajemo, ova trojka ima najviše glasova publike, pa će najverovatnije neko od njih osvojiti 50.000 evra u finalu, koje je zakazano za kraj juna.

er2343,2474779617609_n

– Jelena i Nikola Lakić od samog početka imaju mnogo glasova publike, i tako je i dalje. Oni su definitivno pravi favoriti za pobedu. Glasovi ostalih farmera su se menjali iz nedelje u nedelju, ali već duže vreme u samom vrhu je i Filip Đukić. Otkako je ušao na Farmu miljenik publike je postao Nikola Lakić, farmer iz naroda. Ljudi koji prate rijalitije ga prosto obožavaju. Publika defitnivno najviše podržava Jelenu Golubović, a najmanje glasova imaju Saška Karan, Goga Aleksić, Zorica Marković Keva, Zvonko Pantović Čipi i Nemanja MCN – kaže naš dobro obavešten izvor, blizak produkciji.

On dodaje da je gotovo sigurno da će neko iz ove četvorke zauzeti prvo mesto.

– Glasovi se menjaju iz dana u dan, ali je ovo četvoro daleko ispred ostalih farmera. Teško da neko može da ih stigne. Jelena i Nikola su popularni od početka, jer se oko njih vrti radnja ovogodišnje Farme. Svetlana se dopada ljudima pošto je opuštena, a Jelena je u svakom rijalitiju favorit. Svako od njih ima svoje fanove koji redovno glasaju i održavaju im pozicije – tvrdi naš sagovornik.