Uslovi korišćenja i DMCA Politika

logo-spfvllxrte

USLOVI KORIŠĆENJA

Sledeći tekst pažljivo pročitajte pre korišćenja nekog dela websajta

Podrazumeva se da se slažete sa svim navedenim uslovima korišćena kada posetite sajt.
Sajt www.farmatv.net se obavezuje da istakne uslove korišćenja, što i radi postavljajući link ka istim na vrhu svake stranice.

 • Ni jedan deo sajta farmatv.net ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih. farmatv.net pruža svoje servise korisnicima u dobroj nameri.
 • Sve servise sajta farmatv.net koristite na vlastitu odgovornost i farmatv.net se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.
 • Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste servise sajta farmatv.net, ukoliko ne krše uslove korišćenja.
 • Sve što pročitate na sajt www.farmatv.net potrebno je uzeti sa rezervom.
 • Portal Farmatv.net pruža svojim korisnicima servis dobrovoljne* agregacije i pretrage vesti u dobroj nameri.
 • Portal Farmatv.net linkuje vesti i tekstove sa drugih sajtova uz uredno navođenje izvora.
 • Sajt farmatv.net  nije odgovoran za njihovu sadržinu iako se apstrakti tekstova mogu pročitati i na sajtu farmatv.net. farmatv.net nije odgovoran za sadržaje drugih sajtova, čak iako ste na neki sajt upućeni linkom sa sajta farmatv.net.
 • Na žalbe koje primamo u veza sa Američkim Milenijumskim Zakonom o zaštiti digitalnih autorskih prava (dmca) – ne odgovaramo, jer je to američki zakon, a naša hosting kompanija nema servere na teritoriji SAD-a, gde se zakon primenjuje.
[1.0] Ukoliko smatrate da je farmatv.net povredio Vaša autorska prava linkovanjem i objavljivanjem apstrakta Vašeg sadržaja, molimo Vas da nas kontaktirate na mejl: mail@farmatv.net i sadržaj će biti uklonjen u roku od 6 sati.
Slike u člancima preuzetim sa druih sajtova čije je poreklo deklarisano u samom tekstu pod stavkom ‘‘izvor’’ se drže na prostoru servera (hostingu) istih sajtova. Ukoliko ste vlasnik slike koja je postavljenja na naš sajt bez Vaše dozvole, a Vaša dozvola je potrebna za prethodno, tj. Vi prohibitujete distribuciju sadržaja, sliku možete ukloniti sa Vašeg web prostora i tako je obrisati sa našeg sajta. Ukoliko je slučaj da je na našem sajtu postavljena izdvojena slika koja je zadržana na našim serverima tj. web prostoru vratite se na stavku [1.0].

Politika privatnosti

Farmatv.net neće na svojim stranicama objavljivati e-mail adrese svojih korisnika. Farmatv.net neće ustupati email adrese korisnika trećim licima ni pod kojim uslovima.
Farmatv.net zadržava pravo da bez najave promeni ili modifikuje uslove korišćenja.
Direktan kontakt sa moderatorom, administratorom ili direkcijom sajta možete ostvariti slanjem e-poruke na e-adresu admin@farmatv.net

Televizija Uživo

 • Naš sajt nije ni na jedna način povezan sa TV stanicama i ne predstavlja njihovu zvaničnu web prezentaciju.
 • Sve tužbe vezane za autorska prava se pregledaju i na njih uredno odgovara naša advokatska kancelarija i pravna služba.
 • Na svako prijavljivanje sadržaja trećim agencijama (SAPA – serbiancopyright.com, KVZ ltd.,…) očekujte da budete tuženi. 

DMCA Politika

 • FarmaTV.net radi u saglasnosti sa članom 17 U.S.C 512 Američkog zakona pod nazivom Digital Millennium Copyright Act (DMCA). Nikakvi fajlovi ili podaci se ne nalaze na našim serverima i mi nismo odgovorni za postove naših članova. Ukoliko se Vaš sadržaj zaštićen autorskim pravima ili URL link ka vašem sadržaju nalazi na sajtu FarmaTV.net i želite ovaj sadržaj da bude uklonjen, morate nas kontaktirati na adresu: admin@farmatv.net. Svesni ste da ste odgovorni za odštetu (troskovi suđenja, advokata i drugo) ukoliko date lažnu informaciju o našem sajtu o prekršaju vaših autorskih prava.

Informacije koje moraju biti dostupne u vašem žalbenom pismu su sledeće:

 1. Dokazi da osoba koja kontaktira sajt FarmaTV.net je ovlašćena da zastupa prava u ime vlasnika čija su autorska prava navodno prekršena.
 2. Nekoliko vrsta kontakt detalja da možemo da stupimo u kontakt sa vama. Mora se priložiti validna email adresa.
 3. Morate priložiti dovoljno informacija i detalja o autorskom delu o kome je reč i dostaviti sve direktne URL linkove na koje se mogu naći ti fajlovi, koristeći pretragu i indeks sajta FarmaTV.net.
 4. Morate priložiti izjavu da informacije koje su priložene u žalbenom pismu su tačne, i da imate dozvolu da zastupate vlasnika čija su ekskluzivna autorska prava navodno prekršena.

Lažno predstavljanje podleže krivičnom delu krivokletstva.

Sadržaji do kojih se dolazi putem linkova i nalaze se na drugim sajtovima su VAN JURISDIKCIJE portala FarmaTV.net bez obzira što su u pitanju autorski prikazi ili navodi vlasnika sadržaja.

Za svaki spor koji nastane povodom korišćenja ovog sajta ili tumačenja odredbi Uslova korišćenja primenjivaće se zakoni Republike Srbije i biće nadležni odgovarajući sudovi na teritoriji Republike Srbije.

Za sve vaše zahteve, prijave i prigovore vezano za povredu ili kršenja autorskih prava, odgovor ćete dobiti u roku od 8 dana od strane advokatske kancelarije Biljane R. Pejić i Dušana Lj. Milašinovića ukoliko su vaši zahtevi potpuni. Na nepotpune formulare u ime portala farmatv.net advokatska kancelarija zadržava pravo da ne odgovori.

Naša hosting kompanija zadržava pravo da ne isključi web prostor ili domen u slučaju podnošenja prijave vezane za kršenje DMCA prava, isto se odnosi i na krivične prijave poslate sudu. 

Jedini validni uslovi korišćenja se nalaze na stranici www.farmatv.net/legal

Open Information Systems – Volex

volex-logo-color-var

Poslednja izmena: 19. 10. 2016.