zadruga uzivo, zadruga

Luna Đogani ulazi na Farmu

Ćerka nekada slavnog dua Funky GAnabele Atijas i Gagija Đoganija, Luna Đogani, rešila je da zakorači u svet poznatih, a za to je izabrala najkraći put, a to je, naravno, učestvovanje u nekom od rijaliti šou programu, pa će tako ona učestvovati u novoj sezoni Farme, prenosi PulsOnline.

luna-djogani-e1437605146620

Mlada Luna odlučila je da prihvati ponudu televizije Pink i učestvuje u njihovom rijalitiju i takmiči se za sumu novca od 50.ooo evra. Iako su njeni roditelji već preko 20 godina u svetu estrade, što je možda dovoljno da bi Luna bila upućena u svet estrade, njena majka Anabela ipak nije zadovoljna što je njena ćerka odlučila da bude poznata ličnost.

“Ne bih volela da se moje dete bude poznata pevačica, glumica ili model. Najsrećnija bih bila kada bi ona radila nešto normalno, a ne da bude na estradi”, rekla je Anabela.

Inače, devojčicin otac Gagi navodno nije upoznat sa njenim planovima da se pojavi na najpoznatijem farmerskom imanju.

Mama Anabela se na slaže sa time da njena žerka postane poznata (foto: Story)

Luna je poznata i kao jedna od najboljih drugarica Anastasije i Veljka Ražnatović, a ova mlada dama je izuzetno popularna i na Instagramu gde postavlja fotografije koje s vremena na vreme privuku pažnju medija.

Još jedan poznati član porodice Đogani (foto: Instagram)

Luna je najstarija Anabelina ćerka, a pored nje, pevačica iz braka sa Gagijem ima i ćerku Ninu, dok iz braka sa fudbalerom Andrejem Atijasom ima dvogodišnju ćerku Blankicu.

Nova sezona Farme startuje 1. septembra, a spekuliše se da su pored Lune novi učesnici i Kristijan Golubović, Dara Bubamara, Mia Borisavljević, kao i glumicaKatarina Žutić.