Nada Macura ulazi na Farmu!

Pored toga što nas je naučila zašto je važno “slojevito oblačenje”, a zašto “nositi flašicu vode sa sobom”, rekla je da žali što nije među učesnicima rijaliti programa “Farma” na TV “Pink” i izjavila je da će se najverovatinije naći u septembru u novoj sezoni.

Nada-Macura004-Photo-E-Stoc-620x350

– Žao mi je što sam odbila učešće na “Farmi”. Mislim da ću možda prihvatiti na proleće, volela bih to pa makar bila i nedelju dana, makar me posle izbacili kao dosadnu. Iskreno rečeno, ovu jesenju “Farmu” nisam mogla da uklopim uz svoje poslovne obaveze, a ako me budu ponovo pozvali, bolje ću “pripremiti teren”, tako da ću moći da učestvujem u tom rijalitiju – ispričala je Nada gostujući u “Prepodnevu sa Svetom Stefanovićem” na Naxi radiju.

Farma 8 je osma sezona Rijaliti šou programa Farma, koji kamerama 24 sata prati događaje na imanju u selu Lisović kod Beograda, gde poznate ličnosti nekoliko meseci žive u izolaciji. U kući bez struje i tekuće vode, na poslovima oko domaćih životinja, pripremanja hrane, održavanja higijene… farmeri pokazuju svoje javnosti manje poznate osobine, i stupaju u složene međusobne odnose.

Morate biti u sistemu kako bi napisali komentar Prijava na sistem (Login)

Napišite komentar