zadruga uzivo, zadruga

NEĆETE VEROVATI! SAZNAJEMO: Kristijan Golubović ulazi na FARMU 8, evo i KADA!

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici našeg portala obavestili smo vas da je “Svet“ preneo da na Farmi 8 jedan od očesnika može biti Kristijan Golubović.

On se nada da će zbog odličnog vladanja u zatvoru dobiti uslovni otpust, ali svoje planove nije preneo Ivani, njegovoj ženi.

Ako sve bude kako je planirano, moguće je da gledamo Kristijana Golubovića na Farmi 8. Izgleda da Aleksandar (Kristijan) ne može bez rijalitija. Naravno sve ima svoju cenu, a o tome ćemo pisati u daljem tekstu.

Njegovi prijatelji tvrde da postoji mogućnost da se ovo realizuje, a plan je da se on pojavi u Lisoviću pri kraju rijalitija, kako ne može dobiti uslovni otpust na duži period.

U nastavku teksta vam prenosimo izjavu dobroobaveštenog izvora.

Na fotografiji iznad policija je odvela Kristijana sa Farme 6

“Golubović ima odlično vladanje u zatou i nada se da će dobiti uslovno sledeće godine. Plan mu je da ode pravo u Lisović na Farmu 8 i iznenadi sve svoje fanove, ali to se sve čuva u strogoj tajnosi, baš zato što ne želi da ga neko spreči. Video je da ga ljudi vole i da se odlično snašao i dobro zaradio, a iskreno, osladio mu se medijski prostor koji mu pruža rijaliti i hoće sve da ponovo. Njegova supruga Ivana još uvek nije obaveštena o ovome, ali nema sumnje da će ga podržati, jer je od prethodnog rijalitija njoj i detetu kupio stan“, prenosi izvor.

Aleksandar u zatvoru

Ugledni advokat Gvozden Grgur, nije bio previše raspoložen da priča o ovoj temi. On je objasnio sledeće: “Kod Kristijan idem u septembru, nismo se videli neko vreme i nisam upućen u to, ali moje mišljene je da ga nećete gledati“.

ADVOKAT: “Kod njega idem u septembru, kada ću imati više informacija“

(Izvor: Svet (ispoštovan je kodeks novinara))