zadruga uzivo, zadruga

NEMA VIŠE FARME Od septembra počinje novi rijaliti “Zadruga“ na Pink TV!

Televizija Pink uvrstiće u svoju jesenju šemu novi reality koji nosi naziv Zadruga. Kako pišu domaći mediji, čelnici ove televizije već pregovaraju sa poznatim osobama koje će živeti u neverovatnim uslovima nekoliko meseci. Iako su mnogi očekivali da će od septembra na programu Tv Pink gledati rijaliti na koji su već godinama navikli, ispostavilo se suprotno. Ali, ljubitelji rijaliti forme ne treba da žale jer stiže novi rijaliti.

Poznati žive sa 7.000 dinara!

Koncept donekle podseća na popularnu „Farmu“, ali će imati i novo ime- „Zadruga“, kako prenosi naš izvor blizak ovoj medijskoj kući. Imanje će biti napravljeno na mestu gde je nekada sniman rijaliti Dvor.

“Mitrovići su angažovali medijske stručnjake iz inostranstva da naprave ovaj projekat. Izgradili su jedan mini-grad. Poznate ličnosti će u njemu biti smeštene, imaće samo 7000 dinara nedeljno da prežive. Od tog novca moraće da plaćaju sve: hranu, kozmetiku, izlaske… Sve što bi u realnom životu. S obzirom na to da su navikli da troše ogromne pare, biće baš na velikim mukama,” tvrdi dobro obavešten izvor.

Učesnici bi trebalo da živi podeljeni u nekoliko zajednica, ali to je jedna od početnih ideja koja je još u razradi, a krajnji dogovor produkcije i samih učesnika biće poznat od septembra kad počinje emitovanje.

“Učesnici će biti fokusirani na to da prežive i stvore sebi što lagodniji život dok su u realityju. Šou će trajati tri meseca, a visina nagrade se još razmatra,” dodaje izvor.

Novi reality snimaće se tamo gde se nekada snimao reality Dvor, a u toku je izgradnja nove kuće.

Kako izvori FarmaTV-a bliski produkciji televizije Pink ekskluzivno prenose, među učesnicima trebalo bi da se nađu: Šako Polumenta, Soraja Vučelić,  Nenad Marinković Gastoz, Senada Nurkić Maca i Filip Živojinović.

FARMA TV