OČARAO VAS JE NIKOLA LAKIĆ? Evo gde možete sresti zgodnog fudbalera! (FOTO)

Tople temperature izvukle su popularnog farmera iz kuće koji svoje slobodno vreme provodi na beogradskom moru.

Bivši fudbaler i farmer iz naroda Nikola Lakić osvojio je srca nežnijeg pola onog trenutka kad je zakoračio na najpoznatije seosko imanje u Lisoviću. Ključnu ulogu odigrao je njegov fizički izgled – mišićavo telo i atraktivne tetovaže prvo su što bi na njemu primetila svaka devojka.

Lakić, ipak, nije uspeo da se domogne superfinala Farme, a izgleda kao da je jedva dočekao da se ponovo nađe “na slobodi”, kako bi uživao u sunčanju i kupanju na beogradskom moru, Adi Ciganliji. Ako ste se ikada pitali gde možete sresti oskudno odevenog fudbalera i učesnika farme, njegove nove fotografije će vas obradovati.

 

Nikola se čekirao u jednom popularnom kafiću koji se nalazi na prestoničkom kupalištu, a nema sumnje da svojim ponašanjem i figurom sugrađanke ostavlja bez daha.

Autor: D. Tanasijević

Farma 8 je osma sezona Rijaliti šou programa Farma, koji kamerama 24 sata prati događaje na imanju u selu Lisović kod Beograda, gde poznate ličnosti nekoliko meseci žive u izolaciji. U kući bez struje i tekuće vode, na poslovima oko domaćih životinja, pripremanja hrane, održavanja higijene… farmeri pokazuju svoje javnosti manje poznate osobine, i stupaju u složene međusobne odnose.

Morate biti u sistemu kako bi napisali komentar Prijava na sistem (Login)