OPŠTA MAKLJAŽA NA FARMI: Kristijan balerini polomio nos, Ivana pesnicom udarila Maju? (VIDEO)

Sinoć su na imanju u Lisoviću svi farmeri bili pijani, a pojedinci su bili i agresivni

Kristijan Golubović i Jelena Milošević balerina Farma

Foto: TV Pink

Sinoć je po svemu sudeći bila žestoka noć na “Farmi“, jer je Maju Nikolić pesnicom udarila Ivana Šašić, dok je Jelena Milošević završila sa polomljenim nosem, za šta je verovatno zaslužanKristijan Golubović.

Udarila me je u glavu iz sve snage pesnicom, a ja sam glavom udarila Vendi – požalila se Kristijanu Maja, koja je pala na Vesnu Vukelić nakon Ivaninog udarca.

Foto: TV Pink

Pevačica je pitala Kristijana šta se dogodilo Jeleni.

Ušao sam u kupatilo, i počela je da histeriše i da radi stvari koje ne treba i – Golubović je zaćutao, a Nikolićeva je onda rekla:

– Dobro nebitno, pala je!

– Predivan, lepi, tanki nos si polomila. Kako ti je uspelo to – pitao je Kristijan balerinu, aludirajući na to da se Jelena sama povredila.

Čuo sam dum dum, a onda je ona izašla sa krvavim nosom – rekao je Ivan Gavrilović jutros, koji tvrdi da balerina laže da je pala, dok ga je Bojana Stamenov ućutkivala.

Pogledajte video i sami procenite šta se desilo:

(Telegraf.rs)

Farma 8 je osma sezona Rijaliti šou programa Farma, koji kamerama 24 sata prati događaje na imanju u selu Lisović kod Beograda, gde poznate ličnosti nekoliko meseci žive u izolaciji. U kući bez struje i tekuće vode, na poslovima oko domaćih životinja, pripremanja hrane, održavanja higijene… farmeri pokazuju svoje javnosti manje poznate osobine, i stupaju u složene međusobne odnose.

Morate biti u sistemu kako bi napisali komentar Prijava na sistem (Login)