zadruga uzivo, zadruga

Otkrivamo cenovnik: Svaki seks 2000 EUR

Finansijski momenat je presudan za učešće u rijalitijima. To nikada nije krio nijedan takmičar. Da bi ih podstakle na skidanje, seks, svađe, tuče ili na to da otvore dušu, produkcije mimo redovnih ugovora za učešće u programu obećavaju i dodatne honorare za blud i razvrat.

– Meni je gazda obećao 2.000 evra ako budem imao seks sa jednom učesnicom. Ponovo sam pristao da učestvujem u rijalitiju jer mi je još na početku pregovora rekao: „Ti si pobednik“. I eto, ja sam tada ušao, ali nisam pobedio – jada se jedan od čestih učesnika ovakvih programa.

Kada se pre nekoliko godina završila još jedna sezona rijalitija „Veliki brat“, novinari su prisustvovali sceni koju je priredila hrvatska starleta Ava Karabatić.

– Kako ja nisam pobedila? Meni su obećali pobedu! Lepo mi je rečeno da ću pobediti ako budem radila šta su tražili. I ja sam radila, a sad ostadoh bez 50.000 evra – vikala je Ava naočigled nekoliko novinarskih ekipa, dok je otac pokušao da je smiri.

Priče da se dodatnim parama podstiče golotinja, svađe i tuče potvrdilo je još nekoliko prekaljenih učesnika ovakvih programa.

– Neko se skine za džabe, a neko dobije 500 evra. Ako neko započne svađu koja traje nekoliko dana, može da dobije i 1.000 evra, a ako se još i potuče, dobije i 1.500 evra. Sve je to šou-biznis – kaže jedna učesnica rijalitija koja je poznata po dugačkom jeziku.

izvor: blicdanijel i jovana_1368693802_670x0