zadruga uzivo, zadruga

Počele prve pripreme za ovogodišnju Farmu!

Iako se rasplet Farme 5 očekuje oko Nove godine, uveliko teku pripreme za Farmu 6, koja će početi u martu iduće godine.
Kako Pravda saznaje, producenti ovog rialitija već su razgovarali sa nekoliko poznatih i zanimljivih Novosađana, koji bi trebalo da naslede aktuelne farmere. Možda i zbog toga što oni koji u najvećem gradu severne srpske pokrajine svakodnevno prate događaje na imanju u Lisoviću, ostavljaju i komentare na društvenim mrežama u kojima produkciji zameraju što u aktuelnoj nema Novosađana.

farma-684x410

– Ubedljivo najgledanija i najuzbudljivija je bila ona „Farma“ gde su ljuti boj vodili Miloš Bojanić i Ivan Fece – Firči, a sve dosoljavao glumac Dragan Marinković- Maca. Poznato je da su sva trojica živela u Novom Sadu i okolini – napisala je Marija M. u svom komentaru.

Iako producenti do samog ulaska na farmu strogo drže u tajnosti imena svih učesnika, Pravda nezvanično saznaje da je jedan od mogućih učesnika prolećne farme Uglješa Grgur, vlasnik prve srpske detektvske agenije „Gvozden“, koga neki od prijatelja nazivaju i „srpski Nik Sloter“. Ideja je da bi gledaoci na ovaj način mogli da saznaju kako rade srpski privatni detektvi, da li ”Gvozden” uspešno otkriva bračne preljube, šta se sve tu može naći, ko su najčešći klijenti naših detektiva, kakve sve zahteve imaju i druge pikanterije.

352832_jelena-golubovic--youtube.com-farma-tv-pink_f

– Ne mogu o tome da pričam i ne želim ni da potvrdim, ni da demantujem takvo vaše saznanje. Novac mi sigurno ne bi bio motiv, a ako bi slučajno dobio takvu ponudu, sav novac koji bi zaradio dao bi za siromašnu decu – rekao je kratko Grgur za Pravdu.

Kada je u pitanju Novi Sad, saznajemo da su kandidati i neka poznata tv lica, ne samo iz sfere zabavno-estradnih emisija, kao i neki bivši sportisti i zaboravljene manekenke. Inače, ranije je mogućnost da učestvuje na Farmi 2014 najavila i najpoznatija srpska medicinarka, dr Nada Macura , portparol beogradske Hitne pomoći.

– Žao mi je što sam odbila učešće na Farmi. Mislim da ću možda prihvatiti na proleće, volela bih to pa makar bila i nedelju dana, makar me posle izbacili kao dosadnu. Iskreno rečeno, ovu jesenju Farmu nisam mogla da uklopim uz svoje poslovne obaveze, a ako me budu ponovo pozvali, bolje ću “pripremiti teren”, tako da ću moći da učestvujem u tom rijalitiju –izjavila je doktorka Macura i iznenadila mnoge u Srbiji.