zadruga uzivo, zadruga

Stanija se vraća na Farmu iz Amerike!

Stanija Dobrojević mogla bi da bude jedan od učesnika šeste sezone rijalitija „Farma“.

stanija dobrojević, starleta, farma, rijaliti, honorar, foto Dragan Kadić

Starleta iz Rume, koja je pre tri godine bila stanovnik imanja u Lisoviću nadomak Barajeva, ukoliko se dogovori s čelnicima televizije Pink, biće jedan od glavnih aduta produkcije. Ona je bila jedna od onih koji su doprineli visokoj gledanosti „Farme 4“. Tada je doživela veliku popularnost, a ljubav s Filipom Panajotovićem, koju su započeli u rijalitiju i okončali posle nekoliko meseci, donela joj je brojne naslovne strane i ugovore za reklame. Njoj je, podsetimo, tada za dlaku izbegla glavna nagrada od 50.000 evra, koju je odneo slikar iz Sarajeva Sulejman Memo Haljevac.
– Još nisam odlučila da li sam zaista spremna na taj korak. Bila sam već jednom na tom imanju i možda bih ponovo ušla, ali za malo veći honorar – rekla je Stanija u jednoj televizijskoj emisiji.

Dobrojevićeva je pre nekoliko dana konačno i položila poslednji ispit na Ekonomskom fakultetu u Subotici, a trenutno priprema diplomski rad. Ukoliko odluči da bude takmičar u novoj sezoni, mogući konkurenti će joj biti Dara Bubamara, Kristijan Golubović, Božana Vujinović ili Kaja Žutić, koji se već pominju kao potencijalni učesnici.

Kurir.rs