zadruga uzivo, zadruga

U RAZGOVORU SA PRODUCENTOM, NA FARMI 8: Gastoz, Filip, Prijovićka…

Filip Živojinović, Aleksandra Prijović foto Damir Dervišagić
Ekipa najpopularnijeg rijaliti portala na Balkanu, kao i prošle sezone, donosi ekskluzivne vesti o novoj Farmi koja ove godine počinje ranije. U razgovoru sa producentom televizije Pink otkrivamo vam vesti o novim učesnicima i izmenama na najpopularnijem imanju na kome se očekuju novi učesnici.
Rijaliti amaterske televizije “Happy“ (bivša TV Košava) “Parovi“ planira da napravi bum ekipu, međutim, ni “Farma“ ne zaostaje.
 – Željko želi da napravi pravi bum s narednom Farmom, zvao je najpoznatije zvezde jer će imati konkurenciju u „Parovima“, koji će takođe na jesen krenuti na Hepiju. Njegova ideja je bila da oni uđu u rijaliti bar na nedelju dana, jer zbog poslovnih obaveza verovatno ne bi mogli duže, započinje priču producent Pink televizije.
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović na jesen ulaze na Farmu! Pevačica i sportski menadžer već devet meseci privlače veliku pažnju javnosti, pa je čelni čovek Pinka Željko Mitrović poželeo da se baš oni usele na seosko imanje.
– Znam da su im ponudili dosta para, a oni još nisu rekli ni da, ali ni ne! Iako im je život konstantno pod lupom javnosti i njihova veza svakodnevno puni novinske stupce, Prija i Filip za sada ne žele 24 sata da provode ispred kamera, ali ko zna, možda na kraju i pristanu – priča izvor blizak paru i dodaje:I za to nije žalio para! Folkerki i Breninom pastorku je ponudio ubedljivo najveći honorar – svakome po 10.000 evra da samo nedelju dana provedu u rijalitiju!Ako pristanu, među njihovim cimerima trebalo bi da bude Nenad Marinković Gastoz, kome su još pre dve nedelje ponudili da postane VIP seljak, kao i baka dvostruke pobednice Farme Jelene Golubović, Caka koja je nedavno napunila 93 godine, ali i najveće svađalice iz prethodnih sezona Zorica Marković i Lepi Mića.

Potencijalni učesnici Farme 8 su:
– Filip Živojinović, sportski menadžer
– Aleksandra Prijović, folk pevačica
– Nenad Marinković Gastoz
– Bane Đokić, učesnik Farme 7, PR Tanje Savić
– Ekipa “Dnevnjaka“, pojedini članovi
– Zorica Marković, učesnica prethodnih “Farmi“
– Miroslav Pržulj Lepi Mića, učesnik prethodnih “Farmi“
– Jelica Kovačević, glumica
– Cakana Golubović Caka, baka Jelene Golubović

– Milica Pavlović, pevačica
pratite naš portal za ostale učesnike!

Foto: Printskrin