zadruga uzivo, zadruga
Zadruga uzivo

Zadruga Uzivo – Pink Zadruga Uživo 24 časa – Novi rijaliti

Potpuno besplatno gledajte prenos rijalitija Zadruga uzivo 24 časa. FarmaTV i ove godine sa vama prati i snima sve učesnike, tuče i svađe uživo. Snimci tuča, svađa i najnovije vesti na jednom mestu. Besplatno gledanje uživo. Zadruga je naslednik rijaliti programa Farma. Pod budnim okom 140 kamera preko 32 učesnika će biti smešteno u kompleksu na imanju Zadruge, a gledaoci imaju jedinstvenu priliku da prate dešavanja iz više uglova na našem sajtu. Emitovanje prve sezone je počelo 6. septembra 2017. u 21 čas.

Zadruga Uživo – 24 sata dnevno, snimci tuča, svađa, seksa, ćaskanje, ankete i najnovije vesti.

7. Nedelja – Zadruga 1
Vođa: / · Potrčci: / · Nominovani: / · Poslednji izbačen učesnik: Saša, Anđela (d)PRENOS 2 PRENOS 3 PAROVI UŽIVO

Ovaj šou nastao je na ideju vlasnika televizije Pink, Željka Mitrovića. U izgradnji scenografije učestvovao je tim eksperata iz Holivuda. Na projektu je angažovano 1.500 ljudi. U okviru kompleksa ‘Zadruga’ nalazi se i mehanizam koji kontroliše vremenske uslove, te po volji produkcije zadrugari se mogu nadati snegu u sred maja, kiši u avgustu i slično.

U Šimanovcima, na preko dva hektara zemlje izgrađen je čitav kompleks sa više manjih kuća. U sklopu kompleksa nalazi se i veštačko jezero. U sklopu kompleksa nalazi se bela kuća, gde boravi tridesetak poznatih ličnosti, koji se za nešto duže od 6 meseci bore za nagradu od 50.000 evra.

Po konceptu svakog ponedeljka se bira Predsednik zadruge koji ima velike pogodnosti, te živi u luksuzu. Takmičari imaju jedinstvenu priliku da se ispovedu drvetu mudrosti, koje se nalazi u Rajskom vrtu. Zanimljivo je da je Rajski vrt pun iznenađenja i prepreka, koje će otežati život zadrugarima. Drvo će biti starije od svih učesnika zajedno, ali je još zanimljivije što je drvo zapravo Guglov rođeni brat.

Zadruga – 1. sezona – Učesnici, dnevnik nominacija, izbacivanja i diskvalifikacija

9. sept. 2017., Branka Black Rose – diskv., napustila rijaliti
10. sept. 2017., Andrej Palke – izbačen
14. sept. 2017., Zoran Marjanović – napustio rijaliti (uhapšen zbog ubistva supruge)
18. sept. 2017., Marko Zec – izbačen
24. sept. 2017., Vojke – izbačen
25. sept. 2017., Smilja – diskv.
1. okt. 2017., Uroš – diskv.
2. okt. 2017., Miroslav – izbačen
9. okt. 2017., Rada – izbačena
7. okt. 2016., Žarko – diskv.
15. okt. 2017., Rudar – izbačen
17. okt. 2017., Anđela Veštica – diskv.

Kakav je koncept rijalitija Zadruga uzivo?

Rijaliti će nositi ime Zadruga uzivo, a koncept nije sličan nijednom do sada prikazanom rijaliti programu. Kako izvori bliski produkciji najveće regionalne medijske mreže otkrivaju –  Poznate ličnosti će u njemu biti smeštene, imaće samo 7000 dinara nedeljno da prežive. Od tog novca moraće da plaćaju sve: hranu, kozmetiku, izlaske… Sve što bi u realnom životu. S obzirom na to da su navikli da troše ogromne pare, biće baš na velikim mukama.

Ko su učesnici rijalitija Zadruga i kako da ga gledate uživo besplatno?

Prenos  Zadruga uživo ovog hit rijaliti programa će biti dostupan na tri sajta, među kojima su: Balkan Portal, FarmaTV i novi ZadrugaTV.net. Pratićemo za vas sve vesti, prvi donositi ekskluzivne informacije iz gazdinstva zadruge. Sve snimke tuče, seksa, svađa i haosa vam prvi donosimo, kao i uvek. Zadruga tuče su dostupne na ovom linku. Mitrovići su angažovali medijske stručnjake iz inostranstva da naprave ovaj projekat. Izgradili su jedan mini-grad. Spominje se i da će se novi rijaliti odvijati u vili ‘Dvora’, bivšeg rijaliti projekta televizije Pink.

Čelnici televiziji Pink već pregovaraju sa desetina kontroverznih ličnosti u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni. Imena svih učesnika još uvek nisu isplivala na površinu, ali kao i uvek, za vas smo tu da vam otkrijemo ekskluzivne informacije i prvi dostavimo imena svih učesnika. Kako naši izvori saznaju, ne samo da će biti haosa, nego će biti opšte pometnje na Balkanu, kada čujete ova imena. Među mogućim učesnicima rijalitija su: muž poginule pevačice Jelene Marjanović, Šako Polumenta, devojka koja mu je napravila frku u javnosti snimcima „nedostaješ“, Marko Bulat, žena i dete… a sada je vreme da čujemo i par veoma zanimljivih tehničkih detalja.

Zadruga uživo
Ovako je to bilo na Farmi!

Milion vode za Pinkov rijaliti Zadruga

Na projektu radi i tim holivudskih eksperata. Za potrebe izgradnje kompleksa na kojem radi tim holivudskih eskperata, stiglo je čak devet šlepera rekvizita i delova scenografije, a na putu je čak i milion litara slane morske vode kojim će biti snabdeven novoizgrađeni grad! Tim eksperata iz Holivuda radi danonoćno kako bi posle čak osam meseci priprema sve bilo završeno do kraja avgusta, a zajedno sa njima radi i Pinkov tim od čak 1.500 ljudi, koliko je angažovano samo na ovom projektu. Posle ovih milion litara morske vode, prosto je nevažno da finaliste čekaju tri vredne nagrade…

Kako će se učesnici snaći ostaje na njima. Iz produkciji su jasni. “Učesnici će biti fokusirani na to da prežive i stvore sebi što lagodniji život dok su u rijalitiju. Šou će trajati tri meseca, a visina nagrade se još razmatra,” dodaje izvor iz produkcije. Ono po čemu će se ovaj razlikovati od Farme (i one stare Zadruge…) je taj što će 32 učesnika morati da živi u gradu, koji će specijalno biti izgrađen za njih, sa sedam hiljada dinara u džepu.

I ove godine sa vama pratio najgledaniji rijaliti format svih vremena i obaramo sve rekorde posećenosti i gledanosti. Spremili smo vam neverovatan sadržaj zbog kojeg smo ponosni. Zadruga uzivo rijaliti nikada nije bilo lakše gledati uživo potpuno besplatno. Od septembra prikazali smo vam novi dizajn sajta čiji je cilj bio da pojednostavi gledanje i minimalizije težinu korišćenja. Napravili smo sistem u kojem je dovoljno da uđete ne link i gledate prenos bez ikakvih problema, a u slučaju smetnji smo vam obezbedili i rezervne prenose koji radi 24 časa 365 dana u godini.

Videćemo na šta su sve spremni ljudi niskog morala, koji za honorar rade sve živo! Jedno je sigurno tuča, svađanja, polivanja, psovanja i seksa neće hvaliti!

Milion litara vode za rijaliti ‘Zadruga’