zadruga uzivo, zadruga

Zorica – Ja sam već rezervisala da uđem i na Farmu 6 i to sa Ekremom

Zbog tuče koja se desila izeđu starlete Stanije Dobrojević i Zorice Marković, pevačica je izbačena sa imanja u Lisoviću tokom prošle Farme, međutim ove godine je stranje drugačije.

static.mondo

Zorica je najavila svoj ulazak na Farmu 6!

“Ja sam već rezervisala da uđem i na Farmu 6. Morala sam da rezervišem jer je prava otimačina. Ekrem i ja ćemo biti na Farmi dokle god postoji. U mom zanimanju će pisati farmerka”, rekla je Zorica ostalim farmerima koji već uveliko pričaju o kraju Farme 5 i ko sve može da uđe u finale rijalitija.

dfsdf

U Srbiji rijaliti šou programi predstavljaju veliku zanimaciju za javnost, sudeći po reakcijama, pratioci rijaliti programa jedva čekaju tv izdanja poput „Velikog brata“, „Farme“, „Survivor-a“ i čuvenih „Parova“.

“Ne moram ni da idem, moja kuća je blizu. Neka mi ostave kravu i kokošku meni je dosta. Pošto je moj srećni broj sedam, možda budem i u Farmi 7″, nastavila je da priča Zorica, dok joj većina farmera poverovala.

B5kxDNhIYAAN7yO zorica4

Foto – Zanimljivosti

“Ne znate ko će sve biti u Farmi 6? To će biti ludilo. Znam i ko hoće da uđe u rijaliti i koje sve face mole da uđu na imanje. Bila sam prisutna s tim koji su molili”, nije htela da otkrije sve detalje pevačica.